400 jaar Oudesluis

HomeProjecten400 jaar Oudesluis

400 jaar Oudesluis

HomeProjecten400 jaar Oudesluis

400 jaar Oudesluis in 2016

Na het zomerreces heeft het bestuur van Algemeen Dorpsbelang zich weer eens gebogen over het komende festijn 400 jaar Oudesluis in 2016.

Een heleboel leuke, feestelijke ideeën kwamen al ter tafel en wij zijn voornemens om de komende tijd daar gestalte aan te geven.

Al pratende kwamen we op het idee, om inwonenden er breed bij te betrekken, stratencoaches aan te stellen, zodat ook de ideeën die de bewoners over dit feest hebben gerealiseerd kunnen worden.

Om een goeie start te maken vragen wij per straat 2 enthousiastelingen die deze feestelijk taak op zich zouden willen nemen, zodat we met z’n allen een mooi draaiboek kunnen voor dit jubileum.

————— Vele handen maken licht werk. —————–

Mocht u nu al een warm gevoel krijgen voor de voorbereidingen van dit feestelijke gebeuren geeft u zich nu dan al en uiterlijk voor 15 oktober bij het secretariaat van Algemeen Dorpsbelang Oudesluis.

In november willen wij de eerste vergadering beleggen en zodoende tijdig met de voorbereidingen van dit feest te beginnen. Wij rekenen op uw inzet en enthousiasme.

Opgeven bij cbijloudesluis@quicknet.nl of 0224-223045